Onsdag 11 september 19.00

trinity 2011 00 319x212
 Jazztrion Trinity bjuder på både gammalt och nytt och Kalle Olandersson spelar både extremt högt och djupt, han kan t.o.m. vara ”ljudackompanjatör” via sin wawa-sordin.
Hammondorgeln, denna tidiga ”analogsynth”, har ett rikt klang- och effektregister plus pedaler som ger trion en förträfflig bas, en vandrande rytmisk bas (om traktören har tillräckligt viga fötter, något Hellkvist verkligen har). Dessa två melodiinstrument kompletterar varandra ytterst effektivt, de kan t.o.m. låta fraser sammanvävas sinsemellan. Ali Djeridi spelar slagverk lyhört därtill.
De har hittat ett koncept, ett uttryck och ett samspel som går hem hos i stort sett alla – gamla som unga, hos vana jazzlyssnare och ovana.

Entré: 150 kr Medlemmar i Skinnskattebergs kammarmusikförening 120