Vår kammarmusikförening arrangerar sex till tio konserter varje år och har funnits sedan 1973. Vi har bland annat startat det stora evenemanget ”Ung & Lovande”, där unga artister tävlar om att få en utmärkelse och en nationell turné. Det blev så lyckosamt och stort att det numera hålls i Västerås konserthus vartannat år där det samlar stora skaror artister och besökare från hela Sverige.
Men det vardagliga arbetet är att arrangera bästa möjliga kammarmusikkonserter i Skinnskatteberg. Många unga världskända artister har spelat och sjungit hos oss och vi månar litet extra om dem som precis ska börja sin musikerkarriär. Vi hoppas du vill upptäcka den rika skatt som finns inom det lilla formatet som kammarmusik är – att sitta nära fantastiska artister och få höra den allra vackraste eller mest spännande musik som du kanske inte ens visste fanns! 
Du är varmt välkommen till våra konserter och som medlem i föreningen. Då får du rabatterat pris på konserterna och vi får ytterligare en medlem att förmedla information till. Medlemskap kostar 100:- för ett helt år och då kostar konserterna 100:- istället för ordinarie priset 150:-. Ta med en vän och bli medlem! Barn och unga till och med gymnasiet har fri entré.

Har du frågor om vår verksamhet? 
Kontakta ordförande Kajsa Wejryd, 076-128 04 50, eller 
sekreterare Lars Urban Lindström 070-610 83 45 
Medlemsavgiften betalas via bankgiro 107 – 0333 eller kontant vid första konserten.